Malý termofor - nahřívací polštářek s třešňovými pecičkami - Duha
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Doprava zdarma
nad 3900.-Kč po celé ČR
Zboží skladem
90% sortimentu skladem
Doručení 2-7 dnů
na jakékoliv místo
Popis
Nahřívací bavlněný polštářek s třešňovými pecičkami.
Při zahřátí udržuje teplotu až 1 hodinu. Přirozeně vydává teplo, což eliminuje možnost popálení a poškození kůže.
Tvar je ideální pro malá bříška.
Použití polštářku za tepla:
- novorozenecká kolika,
- plynatost,
- ischias,
- bolest svalů,
- menstruační křeče.
Použití polštářku za studena:
- štípnutí hmyzem,
- horečka,
- modřiny,
- boule,
- migréna.
Polštářek pro zahřátí vložte do mikrovlnné trouby (600 W / cca 90 sekund), trouby (130 ° / cca 10 min.) nebo jiného zdroje tepla, např. radiátoru.
Pozor - nepoužívejte při srdečních chorobách, žilách, akutních zánětech.
Poté, co se termofor zahřeje, promíchejte semínka a zkontrolujte teplotu na zápěstí.
Pro studené použití vložíme polštářek na cca 60 minut do mrazáku nebo na cca 2 hodiny do lednice.
Nezapomeňte jej chránit před stykem s potravinami.
Výplň: +- 180 g třešňové pecky.
Polštářek: 100 % bavlna.
Při zahřátí udržuje teplotu až 1 hodinu. Přirozeně vydává teplo, což eliminuje možnost popálení a poškození kůže.
Tvar je ideální pro malá bříška.
Použití polštářku za tepla:
- novorozenecká kolika,
- plynatost,
- ischias,
- bolest svalů,
- menstruační křeče.
Použití polštářku za studena:
- štípnutí hmyzem,
- horečka,
- modřiny,
- boule,
- migréna.
Polštářek pro zahřátí vložte do mikrovlnné trouby (600 W / cca 90 sekund), trouby (130 ° / cca 10 min.) nebo jiného zdroje tepla, např. radiátoru.
Pozor - nepoužívejte při srdečních chorobách, žilách, akutních zánětech.
Poté, co se termofor zahřeje, promíchejte semínka a zkontrolujte teplotu na zápěstí.
Pro studené použití vložíme polštářek na cca 60 minut do mrazáku nebo na cca 2 hodiny do lednice.
Nezapomeňte jej chránit před stykem s potravinami.
Výplň: +- 180 g třešňové pecky.
Polštářek: 100 % bavlna.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.